Panasonic Lumix DMC-FS62, FS42 ve FS12 Kamera Modellerini Duyurdu

Panasonic almak isteyenlere 3 yeni alternatif daha ekledi. Yeni duyurulan kameralar DMC-FS12, DMC-FS42 ve DMC-FS62 modellerinden oluşuyor. Kameraların özelliklerine bakıldığında ise çok üstün özellikleri olmayan orta dereceli dijital fotoğraf makinası kategorisinde yer alıyor.

panasonicdmc-fs621-480x228

DMC-FS12 modelinin özellikleri ise şu şekilde; 4x optik zoom, 12 megapiksel sensor ve 2.7 inç LCD ekrana sahip. Ayrıca akıllı otomatik mod özelliği, yüz tanıma ve optik görüntü stabilizasyon özelliklerine sahip.

DMC-FS42’nin özellikleri DMC-FS12’nin özellikleri ile aynı özelliklerde, sadece 10 megapiksellik bir sensorle geliyor. DMS-FS62 modelinin ise ek olarak görüntü stabilizasyon özelliklerine sahip olduğu belirtilmiş. Fiyatı konusunda herhangi bir bilgi şimdilik yok. Ama bu özelliklerde bir dijital fotoğraf makinası orta fiyatlı makinaların kategorisine giriyor ve buna göre ortalama bir fiyat düzeyinde satışa sunulması beklenebilir.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir