Italdesign En Hızlı Hibrit Otomobil

namir hybrid

Bu gün başlayan fuarında dünyanın en hızlı hibrit otomobilinin tanıtımı yapıldı. Süper tasarımcısı olarak bilinen tarafından tasarlanan dünyanın en hızlı hibrit otomobilinin özellikleri ise gerçekten harika. açısından kusursuz bir görünüme sahip. Ayrıca hız olarak 187 mil yani 300 km/saatlik bir hız seçeneği sunuyor. Bu hıza ulaşmak için 370 beygirlik güçlü hibrit motoru kullanıyor. Ayrıca 2000 km boyunca herhangi bir yakıt yüklemesi gerektirmiyor.

namir hybrid

Bugün yapılan basın toplantısında verilen bilgilere göre hibrit motor lityum iyon pillerden oluşacak. Bu pillerin gücü 270 kW gücünde olup yaklaşık 370 beygirlik bir güç üretecek. Aracın hibrit motoru aynı zamanda yakıt tasarrufu da sağlayacak. Yakıt tüketimi olarak 39 km de 1 litre yakıt tüketimine sahip. Bunun yanında karbon emisyonu bakımından çevreci özelliği taşıyor. otomobilimiz kilometrede 60 g dan daha az karbon atığı oluşturuyor. Ayrıca hibrit otomobilin 50 litrelik bir gaz tankı bulunuyor ve bu gaz tankı ile 2000 km herhangi bir yakıt takviyesi gerekmiyor.

namir hybrid

Yeni En Hızlı Hibrit Otomobilin Diğer Resimleri

namir hybridnamir hybridnamir hybridnamir hybridnamir hybrid

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir