Eski Macintoshlarla Ne Yapılır?

Eski macintoshları ne yapardınız? Kanepe, duvar saati? Bunlar olmaz mı diyorsunuz? Peki ya tuvalet kağıdı deposu olarak kullanabilirmiyiz? Olmaz diyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Bu yazımda sizlere mac ile neler yapabileceğimizi ele alacağım. Bakın mac ile neler yapılabiliyormuş.

İşte sizlere ile yapılmış bir kanepe. Bu kanepeyi yapabilmek için birden çok 'e ihtiyacınız var. Resimden de anlaşılacağı üzere yaklaşık 20 tane lazım, ki bu güzel kanepeyi yapabilmeniz için.
Peki bir duvar saatine ne dersiniz? Bu duvar saati eviniz nostaljik bir köşe oluşturabilirsiniz. Bu dijital saat tabi ki mac ile birlikte gelmiyor. Siz bu ilginç saati kullanmak istiyorsanız bir elektronik saati alıp mac'inizin içerisine uygun bir şekilde yerleştirmelisiniz. Bu saat için biraz el becerisi gerekiyor. Yapamıyorsanız tavsiyemiz bir saatçi ile konuşun, belki saatçiniz sizin bu ilginç fikrinizi çıkgınca görebilir ama yardım edeceğinden eminim.

Bu tuvalet kağıdı deposunu mac ile yapabilirsiniz. Bunu yapmak için gereken sadece eski bir mac. Buna ek olarak bir tane de tuvalet kağıdı. İsterseniz bu kullanışlı ev eşyanızın rengini kendiniz sprey boyalar ile ayarlayabilirsiniz. Yada siz bu tuvalet kağıtlığını tuvaletinizde de kullanabilirsiniz. Bakınız aşağıda ki resimdeki gibi.

kaynak: techeblog.com

zp8497586rq
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.