Modern Hamak Tasarımı

Modern Hamak Tasarımı
Tasarımı

Yaz aylarının gelmesiyle sezonu ve tabi ki pikniklerin olmazsa olmazı hamakta uyuklama mevsimi geldi. Peki sıradan hamakları kurabilmek için belirli mesafede iki ağaç boşluğu bulmak gerekiyor. Peki ya etrafınızda hamak kurulması için uygun ağaç yoksa ? İşte bu durum için size alternatif modern hamak. Lujo mobilya firması tarafından lüks ve rahatı bir arada sunan hamak tasarımı. Hamak tasarımında kullanılan malzeme ahşaptan yapılmış.

Modern Hamak Tasarımı’nda  alternatif renkler mevcut. Hamak sevenlerin zevkine göre siyah, beyaz, gri, krem renklerde modern hamak tarımı bulunmaktadır. Aynı zamanda sağlıklı materyal kullanımına özen gösterilmiş. Hemen her yerde kullanılabilecek bir modern hamak tasarımı ile hamak keyfi yaşamak isteyenlerin kalbini fethedeceğe benziyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan hamakların artık daha kompakt bir tasarım ile her yerde görülebilecek olması ise tatilcileri sevindirecek. Çünkü artık hamak için 2 ağaç arasını aramak zorunda kalmayacaksınız. Çok basit bir tasarıma sahip bu hamak ile isteğiniz yerde – yeter ki güneş veya gölge olsun- hamak keyfi yaşayabileceksiniz. Hamak keyfini ister güneşlenmek, bronzlaşmak için ister gölgede serinlemek için istediğiniz her yerde yaşayabileceksiniz.

İşte karşınızda modern hamak tasarımı ile ilgili görseller:

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

  1. Emre Sorgu 31/07/2017

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir