HTC 10 Özellikleri ve Türkiye Satış Fiyatı

HTC 10 Özellikleri
10

HTC 10 Özellikleri ve Türkiye Satış Fiyatı

HTC Mobil üreticileri arasında önde gelen firmalar arasında yer alıyor. Her yıl bir amiral gemisi diye nitelendirilen ve üst segmente hitap eden modelini tanıtan ve piyasaya süren firma, bu yıl da HTC 10 modelini tanıttı ve piyasaya sürdü. HTC 10 model telefonu markanın kullanıcıları ve teknoloji severler tarafından uzun süredir beklenen ve raflarda incelemek, özelliklerini deneyimlemek ve satın almak için dört gözle bekliyorlardı. İşte HTC 10 özellikleri ve Türkiye fiyatı ile ilgili yazımız.

HTC geçtiğimiz yıllarda oldukça adından söz ettirmeyi başaran ve uzun süre yüksek satış rakamları yakalamasını sağlayan HTC One modeli ile mobil telefon piyasasından pay almak için çaba gösteriyordu. Kullanıcılarından gelen geri dönüşlere göre marka yolunu çizdi ve kullanıcı beklentilerini çoğu zaman karşılamayı başardı. Zaman zaman başarısızlıkları da oldu. HTC One M7 modelinde harika bir kamera ile kullanıcıları ile buluşmuş, fakat en büyük sorunun ise 4 MP kamera ile gelmesiydi. Aynı hatayı HTC M8 de de tekrarladı. Aynı zamanda OIS özelliğini de sunmaması olumsuz bir izlenim yarattı.

HTC nin yaptığı büyük hatalardan biri de HTC One M9 Modeli ile Snapdragon 810 işlemcinin yarattığı ısınma problemine bir türlü çözüm üretememesi oldu.

HTC 10 Özellikleri

  • Full metal kasa
  • HTC Boom Sound Hoparlör
  • 5,2 inç SuperLCD 1,440 * 2,560 piksel ekran (565 ppi)
  • Qualcomm Snapdragon 820 Dual Core 2.15 GHZ Kyro & Dual Core 1.6 GHZ Kyro w/Adreno 530 İşlemci
  • Android 6.0.1 Marsmallow ile birlikte HTC Sense 8.0 Arayüz
  • 12 MP Arka Kamera, Ultra piksel sensör, OIS, çift ton LED flaş, 2160p @ 30 fps , 1080 @ 60 fps, 5 MP ön kamera (İlk OIS özellikli ön kamera)
  • 32 GB dahili hafıza 2 TB a kadar microSD ile arttırılabilir hafıza
  • LTE Cat9 450/50 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2
  • 3.000 mAh batarya
  • Parmak izi okuyucu ve kapasitif butonlar

Türkiye’de satış fiyatı olarak 2.999 TL lik fiyat ile tüketici ile buluşacak. Satış fiyatına bakıldığı zaman iPhone fiyatları ile rekabetçi olacağa benziyor.

Sizce HTC 10 mu yoksa iPhone 6S+ mı daha iyi? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir