Karne Hediyesi Alma Rehberi

ne almalıyım? Ucuz karne hediyesi olur mu? karne hediyesi olarak verilir mi? hediyesi bisiklet, kaykay olur mu?

Haziran ayının gelmesi öğrencileri için dolaylı olarak “karne hediyesi” anlamı taşıyor. Karne hediyesi neden alınır? Karne hediyesi almak gerekiyor mu? Kitap etmek karne hediyesi olur mu? Bu vb. sorular genellikle karne dönemlerinde hem velilerin hem de karne hediyesi bekleyen öğrencilerin aklını uzun süre meşgul etmektedir. Karne hediyesi ne almalıyım /istemeliyim sorusundan yola çıkarak sizlere (öğrencilere / velilere ) yardımcı olacağını düşündüğümüz rehberimizi hazırladık.

Teknolojik bir cihaz almak herkesi memnun edecek bir hediye türü olabilir. Fakat bu teknoloji ağırlıklı hediyeler bu hediyenin finansmanını sağlayacak olan kişiler için biraz üzücü olabilir  🙂

Karne Hediyesi PlayStation4
Karne Hediyesi PlayStation4

1- Sony PlayStation 4

Sony PlayStation 4 (PS4 ) satın almak teknolojik bir cihaz hediye etmek isteyenlerin en başta düşünmesi gereken hediyeler arasında yer alıyor. Sony tarafından oyun severler için satışa sunulan ve özellikle oyun, bluray film vb. işlemler için kullanılabilen bir cihaz her öğrencinin beklediği bir hediye olacaktır. PS4 satın almak istiyorsanız sizi Türkiye’nin en büyük ticaret sitelerinde araştırmaya davet ediyoruz. Ya da bu hediyeyi almak istiyorsanız dönem dönem yapılan indirim, kredi kartına puan kampanyası, taksit kampanyası vb. gibi şeyleri takip etmenizi öneriyoruz. Tavsiyem hepsiburada.com‘a bir göz atmanız.

Karne Hediyesi Ceptelefonu

Karne Hediyesi Ceptelefonu

2-

Cep telefonunu karne hediyesi olarak çocuğunuza, kardeşinize hediye etmek her iki taraf için ( öğrenci /veli ) için her zaman kazançlı olmuştur. Cep telefonunu karne hediyesi olarak almak hem çocuğun iletişim cihazı ihtiyacını karşılayacaktır hem de veli için ekstra bir hediye alma zorunluluğunu ortadan kaldıracaktır. Yani velimiz bir taşla iki kuş vurmuş olacaktır. Cep telefonu için farklı bütçelere uygun telefonların satışı bulunmaktadır. Örneğin şurada duyurmuş olduğumuz HTC10‘u, Sony Xperia E5 i veya daha uygun fiyatlı alternatifler için teknoloji marketlerini dolaşmanızı öneriyoruz.

Karne hediyesi bisiklet
Karne hediyesi bisiklet

3-

Karne döneminde özellikle yaz ayları için düşünülmesi gereken karne hediyelerinin arasında kesinlikle yer alması gereken bir hediyedir bisiklet. Hemen herkes için hediye edilebilen bir karne hediyesi olabileceği gibi her bütçeye uygun alternatif bisikletlerde satın alınabilmektedir. Ayrıca küçük yaşta öğrencilere alınabilecek en güzel karne hediyelerinin başında yer alıyor. Hatta bana kalırsa ilkokul dönemindeki öğrencilere Sony PlayStation 4 veya Cep telefonu hediye etmek yerine bisiklet çok iyi bir seçenek olacaktır. Ayrıca belirtmekte fayda görüyorum, şurada paylaşmış olduğum araştırmaya göre cep telefonlarının kanseri tetiklediği bulguları araştırmalar sonucunda elde edilmiş.

karne-hediyesi-bilgisayar
Karne hediyesi bilgisayar

4-Bilgisayar

Birçok öğrenci için, hata şuan kızlar için bile geçerli, alınabilecek en iyi karne hediyesi tabii ki güzel ve güçlü bir bilgisayar olacaktır. Günümüz artık iletişim çağı olması, birçok işlemin bilgisayarlar ile yapılıyor olması, Z nesli diye nitelendirilen 2000 yılından sonra teknolojinin içinde doğup büyüyen neslin belkide olmazsa olmazları arasında bilgisayar yer alıyor. Belki cep telefonu olmazsa olur, yada bir bisiklet alınmasa da olur. Ama bir bilgisayar öğrencilerin ödev araştırmalarında kullanmak için, eğlence amaçlı oyun,film video izlemek için yada ilgi alanına göre bilgisayar programları ile uğraşmak ve yeni şeyler üretmek için kullanacakları bir araç niteliği taşıyor.

Özet:

Karne hediyesini istediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz. Ama bizim burada ana başlıklar şeklinde sizlerle paylaştığımız 4 farklı ve genellikle en çok tercih edilen hediyeleri sizlerle paylaştık. Bunu liste halinde sizlerle paylaşmak istedik. Daha farklı hediyelerde verilebilir. Örneğin kitap okumayı sevdirmek için MEB 100 kitap listesinde yer alan kitapları set halinde hediye edebilirsiniz. Ya da yine bu kitapları dijital ortamda satın alarak hediye edebilirsiniz. Bunun için artık birçok mecra bulunuyor. En başta gelen Apple Store, Google Store, Amazon Store vb.

Yada kitap vb gibi hediyeler size klasik geliyorsa ve bütçeniz elveriyorsa 1-2 haftalık yurt içi tur programlarını değerlendirebilirsiniz. Özellikle sizlere tavsiyem kültür turlarını iyi değerlendirmeniz. Zira kültür turları ile hem doğayı, denizi, ırmakları, tarihimizi öğrenmiş olacak, hem de İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde kitabi bilgi olarak kalan bu doğal güzellikleri yerinde yaşayarak pekiştirmiş olacak.

Peki sizin karne hediyesi beklentiniz nedir? Bizimle yorumları kullanarak paylaşabilirsiniz.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir