Var mısın Yok musun Roberto Carlos (4 Nisan)

Bu Acun çok olmaya başladı artık 🙂 ilk önce ben askerdeyken gitti Critina Agulera’yı getirdi yarışmacı yaptı. Yetmedi 50 Cent’i getirdi. 50 Cent yetmez abi bide ben Adriana Lima’yı getirdi. Artık kendi çıtasını zorluyor bu acun. En son ben çıkacam var mısın yok musun bitecek 🙂roberto carlos var mısın yok musun

Neyse olay şöyle efendim. Var mısın Yok musun yarışmasına 4 Nisan’da Roberto Fenerbahçeli Futbolcuların açacağı kutulara varım diyecek. Sempatik bir kişiliği olan Fenerbahçe’li futbolcular arasında yarışabilecek tek futbolcu. Hani desem Guiza yarışsın. Bu seferde ilgi görmeyen bir yarışma olurdu. Eminim ki Acun bunu düşünmüştür.

Bakalım Carlos kaç TL kazanacak?

Son olarak Carlos’un kazandığı miktar Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı Eğitim Merkezi’ne bağışlanacak. Hadi işin rast gelsin Carlos.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir