Merhaba Dünya :)

Şuradaki yazımda bahsettiğim kpss derdim son bulunuyor. Bu güne kadar yayınlanmış olan yazıların neredeyse tamamı bir ay öncesinde otomatik yayınlamaya alınmış yazılardan oluşuyordu. Artık günlük yazmaya devam edeceğim. Tabii ki bu yazılarımda biraz farklılık yapmayı planlıyorum, hep teknoloji olmayacak yazılarım artık. Yeni format kendi kendini oluşturacak aslında. Kafamda illaki de şu konular olacak, bunların dışında konu olmayacak diye bir kalıp henüz yok. Herşeyi zaman gösterecek.
Yazılarım daha önce farklı kategorilerdeydi, teknoloji, sağlık haberleri, gündemin yorumu gibi yeni kategoriler eklemeyi düşünüyorum. Bunun yanında sinema, tiyatro, müzik gibi kültür sanat ile ilgili yazılar ve haberleri paylaşmayı tasarlıyorum.

Bu sizlere belki ikinci defa merhaba deyişim oldu. Tabi bu ikinci serüvenim de asker olana kadar sürecek. 😉

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir