Geleceğin Hibrit Aracı

hybrid-motorcycle-for-urban-china1Geçtiğimiz günlerde Çinde yapılan bir toplantı gerçekleşti ve toplantının konusu ve benzeri kalabalık ülkelerde bulunan kalabalık şehirlerin ulaşımdan kaynaklanan çevre kirliliği, gürültü kirliliği gibi sorunları tartışıldı ve sorunun çözümü geleceğin teknolojisi olarak nitelendirilen hibrit teknolojisinde buldular. Bu doğrultuda tasarlanan hibrit araçlar da tasarlanmaya başladı. İşte bu tasarımcılardan bir tanesi Jamie Tomkins.

Tomkins’in tasarladığı hibrit bisikleti metal ve plastikten malzemeler kullanılmış. Bu tasarlarken benzersiz bir tasarımda yapılmış. Plastik kullanılmasında ki asıl maksat ise bisikletin hafif olmasını sağlamak. Bunun yanında bu bisikletin plastik parçaları değiştirilebiliyor. Bu değişme özelliği sayesinde bisikletimizi farklı ve göze hoş gelen tasarımlarınızı tasarlayabilirsiniz.

Bu araçlar dünyanın ekosisteminede katkıda olacağı kesin. İlk etapta hibrit enerji kullanıyor olması ve motorlu taşıtlar gibi emisyon yani herhangi bir atık üretmiyor olması doğaya saygılı bir ürün olduğunun göstergesi olmakta. Bu sayese çevreci bir araç olması ve aynı zamanda ulaşım ihtiyacımız aynı zamanda giderilmiş oluyor.

(resimleri büyük hali için üzerine tıklayın)

border: 0px none;" src="http://lh4.ggpht.com/tiklaman/SFmbOnxA8eI/AAAAAAAAAvA/HaksDXPRWO4/hybrid-motorcycle-for-urban-china2_thumb%5B1%5D.jpg?imgmax=800" alt="hybrid-motorcycle-for-urban-china2" width="124" height="113" border="0" />

hybrid-motorcycle-for-urban-china3 hybrid-motorcycle-for-urban-china1

 

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir