2015 Honda CB750 Motorsiklet Konsepti

tutkunlarına ’nın gelecekte üretmesi muhtemel lerinden bir tanesinin haberini vermek istiyorum. Honda için Igor Chark adında bir tasarımcı 2015 CB750 modelini tasarlamış. Bu model aslında 1970-80 li yıllarda CB modelinin daha farklı bir ve üstün teknolojik donanımla tasarlanmış hali. Zaten resimlere bakıldığında bu benzerlik anlaşılabiliyor.

Honda CB750’nin yapımında kullanılacak olan malzemelerin kalitesi ve hafifliği ön planda tutulmuş. Özellikle hafif ve sağlam oluşu nedeni ile karbon-fiber, alüminyum ve titanyum gibi sert malzemelerden yapılacakmış. Bu sağlamlığı sayesinde oturakta ağır sürücüleri de rahatlıkla taşıyabilecek olması satış potansiyelini arttırıyor.

Süspansiyonlarının elektromagnetik olarak yapılması gelecekte sürüş güvenliği alanında nelerin yapılacağını ön plana çıkarmış. Ayrıca ABS, hava yastığı gibi diğer güvenlik unsurları da unutulmamış.

Yakıt tankının üzerinde bulunan 5 inçlik dokunmatik OLED ekran ile motora ait bütün fonksiyonlar elektronik olarak kontrol edilebiliyor. GPS özelliği sayesinde yol tarifi bilgilerini almak mümkün. Bunun yanında ekonomi, yarış ve standart olmak üzere üç farklı sürüş seçeneği mevcut.

2015 Honda CB750 Resimleri

2015honda 2015honda2 2015honda3 2015honda4 2015honda5 2015honda6

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir