Güneş Enerjili Kaldırım Taşı Aydınlatma Üniteleri

Son yıllarda ekolojinin bozulması ile ekolojik ürünlerin tasarlanmasına hız verildi gibi. En azından benim araştırmaların öyle gösteriyor. Daha önce sizlere bir çok ekolojik ürün, çevreci ürün başlıkları adı altında farklı farklı ürünler/tasarımlar tanıttım. Bu gün sizlere tanıtacağım ekolojik ürün ise doğa dostu ve bir o kadar

da estetik bir ürün.

Ekolojik diyebileceğimiz bu ekolojik ürün aslında bir kaldırım taşı. Fakat bu kaldırım taşımızı diğer kaldırım taşlarından ayıran en önemli özellik aydınlatma ürünü olarak ta kullanılabiliyor olması.

Taşın üzerinde bulunan güneş panelleri ile gün boyunca depoladığı güneş enerjisini ışığa çevirerek geceleri bahçemizin veya yolumuzun aydınlatmasında kullanılabilir. Bu ürünü özellikle park-bahçe peyzajlarında kullanılmasını şiddetle taviseye ediyorum. Bu sayede sağlanacak tasarruf ile ekonomiye de önemli bir katkı sağlayacağınızı hatırlatmak isterim. Nasıl olsa güneş enerjisi bedava. Bu şekilde aslında hem ülke eknomisine hem de ev ekonominize bir nebze olsun katkı da bulunmuş olacaksınız.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir