Sıra dışı Oteller

sezonuna az bir süre kala tatilciler otel arayışına ve tatil merkezi arayışına girmiş olmalı. Bizde bir nebze olsun bu konuda tatilcilere yardımcı olmak için birbirinden ve sıra dışı tatil alternatiflerini sizlerle paylaşıyoruz.,

Dünyanın farklı noktalarından derleme yaptık ve birbirinden ilginç otellerden oluşan bir liste sizlere sunacağız.

Kimi oteller bu şekilde yeşillikler içerisinde misafirlerini bekliyor. Yeşili ve doğayı seviyorsanız bu tür bir otel bulmanızı ve tatilinizi bu şekilde  geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

otel 

Bu otel bir deniz fenerini andırıyor. İçerisinin nasıl olduğunu bilemem ama denizci bir ülkede olduğu kesin. Bu tür bir tatil çok eğlenceli, ilginç ve bir o kadar da dinlendirici olabilir. Eğer deniz feneri oteli size ilginç gelmemişse bu sefer daha farklı bir alternatif öneriyoruz. Çadır otel. Evet kızıl derili bir kabile reisi olmak isterseniz sizi ve ailenizi bu çadır otellere bekliyoruz.

deniz feneri otel çadır otel

Yada sizlere bir ayakkabı şeklinde bir otel alternatifi sunalım. Tabi bu ayakkabı mis gibi kokuyor. Pis kokmayan bir ayakkabının içerisinde tatile ne dersiniz? Ya da sizi bir ağaç otel alternatifi öneriyoruz. Tabi eğer otel yönetimi sivri sinek konusunda yeterli tedbiri almış mıdır bilinmez ama rezervasyondan önce bu konuyu sormanızda fayda var.

Ve diğer otel alternatiflerimiz.

ayakkabı otel ağaç ev

yüzen otel buz otel kapsül otel köpek otel tren otel tren otel2 uçak

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir