Aliz Yatch- Çevreci Özellikleri ile Aliz Yat

Yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde birçok kişi için farklı alternatiflerin arayışı içerisine girmiştir. Bu alternatifler arasında neler yok ki? Deniz kenarında kumsalı olan bir otel, doğayı sevenler için yeşilliklerle dolu yaylalarımızda bulunan butik oteller, tarih meraklıları için kültürel turların olduğu seçenekleri… Alternatifimiz Türkiyemiz için oldukça geniş. Deniz kenarında yapanlar için ise yat turlarının ayrı bir yeri olsa gerek! Sözü fazla uzatmadan sizlere çevre dostu yatını tanıtmak isityorum.

Aliz (Aliz )

Tanıtacağım Aliz Yat henüz üretilmedi. Konsept tasarım olarak tasarlanmış ve yatırım yapılmayı bekliyor. Tasarımcısı ise bir Amerikalı. Nam-ı diğer Heather Witkop. Tasarımını yaptığı Aliz Yatch ta yok yok. Yatımızın uzunluğu 145 feet yani 44-45 metre civarında. Oldukça uzun sayılabilecek bir yat aslında. Yüzme havuzundan fıskiyeye kadar birçok şey bulunuyor. Teknemizin kapasitesi 12 yolcu ve 9 mürettebat olarak tasarlanmış. Katlar arasında ulaşım için asansörü bile bulunuyor. Güneş enerji panelleri ile çevreye daha az zarar veren önemli bir özelliği de bulunuyor.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

  1. Mavi Tur 01/10/2017

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir