Real Madrid 2016 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu

Real Madrid-Atletico Madrid
Real Madrid-Atletico Madrid

Şampiyonlar ligi finalini kim aldı? Şampiyonlar ligi Real Madrid-Aletico Madrid Final Maçı. Real Madrid-Atletico Madrid Şampiyonlar ligi final maçı golleri. Detaylar yazımızda.

Yine Real Madrid şampiyon. Final maçını izleyenlerin arasındaysanız eğer şunu fark etmiş olmalısınız, maçı her iki takımda hak etmedi, Real Madrid bariz bir şekilde oyuncu kalitesi ile maçı penaltılarla aldı. İşin garip tarafı ise kupayı iki İspanyol takımın oynamış olması. Nerede o eski final( 2014 yılı final maçını izlemek için tıklayınız ) maçları diye hayıflanmadan edemiyor insan. Hani eski Cumhurbaşkanlarımızdan Abdullah GÜL’ün bir lafı var “İnsan gerçekten hayret ediyor” hah öyle bir şey işte. Şampiyonlar ligi finalini onlarca kaliteli Avrupa takımı varken neden iki İspanyol takım oynadı?

Daha eskilere gittiğimizde Şampiyonlar ligi finalini oynayan takımlara baktığımızda, bir sene Almanlar kazanmış diğer sene İngilizler kazanmış, başka bir yıl ise İtalyanlar “durun bende varım” der gibi final oynamış ve takımları kazanmış.

kupa
şampiyonlar ligi kupa final maçı

Tabi futbolun kendine göre işleyen adaletinin olduğunu da unutmamak gerekiyor. İstediğiniz kadar kaliteli futbolculardan oluşmuş takım oluşturun-örnek Manchester UTD, Manchester City, Chelsea, Bayern Münih- o kadar yatırım yapın ama bir final oynayamadan veya şampiyonluk kazanamadan – örnek : Fenerbahçe – sezonu kapatın.

REAL MADRİD-ATLETİCO MADRİD MAÇ KADROLARI

Real Madrid: Navas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Benzema, Ronaldo, Bale

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Savic, Godin, Filipe, Saul, Gabi, Augusto, Koke, Griezmann, Torres

Listeyi şöyle bir göz ucuyla baksanız bile Real Madrid’in ağır bastığını görebilirsiniz. Tabi futbol nankör bir oyundur, adaleti yoktur aslında. Sadece isimler iş yapsaydı futbol bu kadar izlenmezdi. Yap büyük transferi, sezon sonu garanti şampiyonsun. Futbol böyle bir şey değil işte.

Şampiyonlar ligi bitti. Sıra geldi Avrupa Şampiyonasında. Bu şampiyonadan Türkiye olarak beklentimiz olduğukça büyük. Fakat bu akşam oynanan futbolu gördükten sonra Türkiyemizin Avrupa Şampiyonasında pek şansının olmadığını düşünüyorum. Tabi umarım beni yanıltır ve iyi bir sonuç ile gelir. Yukarıda isimleri olan futbolcuların bir çoğu bu şampiyonada oynayacaklar ve muhtemelen Türkiye’nin rakibi olan takımlarda bize karşı oynayacaklar. Türkiye Milli Takım Kadrosu için bu haberimizi okuyunuz lütfen.

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Gollerini İzle

Video Hazırlanıyor.

Ayrıca şunu da belirteyim, açılış seromonisini izlemediyseniz eğer şuradan Alicia Keys’in açılış seromonisi performansını izlemenizi öneririm.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir