Şampiyonlar Ligi Finali (2014)-Lizbon 2014 final

Şampiyonlar ligi finali ne zaman oynanacak? Şampiyonlar ligi final maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şampiyonlar ligi saat kaçta oynanacak?

2014 yılının en heyecanlı futbol müsabakası hiç şüphesiz Şampiyonlar Ligi maçı olacaktır. Zira Avrupanın en büyüğü belli olacak.

Şampiyonlar ligi final maçı 24 Mayıs tarihinde oynanacak. Maçın oynanacağı stadyum ise Portekiz’de Benfica futbol takımının kullandığı ’da oynanacak.

Final karşılaşması iki İspanyol dev arasında oynanacak. Bir tarafta dünyaca tanınırlığı olan takımı yer alırken diğer tarafta ise  Milli takımımızın yıldız oyuncusu Arda Turanın da oynadığı takım yer alıyor.

Final Maçı 24 Mayısta

Bu heyecanlı ve bol gollü olması beklenen maç 24 Mayıs 2014 tarihinde oynanacak. Maçın oynanacağı stadyum olan Estadio da Luz’un kapasitesi 65647. Final karşılaşması için bütün koltukların dolu olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir