Barcelona Manchester United Maç Özeti

Bugün dev finalin oynanacağı gün ve Avrupada en büyük takımın belirleneceği, heyecan dolu bir gün. Bu gün İtalyanın başkenti Roma’da iki dev takım karşılaşıyor.  Bir yanda geçtiğimiz yıl kupayı kaldıran Manchester United diğer yanda İspanyanın Şampiyonu Barcelona. Her iki tarafın da yıldızları ve birbirinden etkili ve usta oyuncuları bulunuyor. Maçın sonucunu ise usta oyuncuların performansı belirleyecek.

Maçın bitiminden hemen sonra Barcelona Manchester United maçının özetini burada paylaşacağım. Kaçan goller, çıkan kartlar görüntülerinin arasında olacak. Şampiyonlar Ligi Finalinde ki kupa finalini ise ayrı bir yazı ile paylaşabilirim.

- Şampiyonlar Ligi Final Maçı Kadroları

Barcelona

Valdes
Puyol
Toure
Pique
Keita
Busquets
Xavi
İniesta

Eto’o

Manchester United

Van der Sar
O’Shea,
Ferdinand
Vidic
Evra
Ji-sung
Carrick
Anderson
Giggs

Barcelona-Manchester United Maç Özeti İzle

Eto’o  Barcelona-Manchester United (1-0)

[pro-player width=’530′ height=’453′ type=’FLV’]http://www.dailymotion.com/video/x9eyz1_etoo-barcelonamanu-champions-league_sport[/pro-player]

Messi

Barcelona-Manchester United

(2-0)

[pro-player width=’530′ height=’453′ type=’FLV’]http://www.dailymotion.com/video/x9ez36_lionel-messi-barcelona-manu-champio_sport[/pro-player]

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

2 Comments

  1. eray 25/06/2010
  2. erzurumlu muhammed 28/05/2009

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir