Emekliye Promosyon Yasası Hazır!

Emekliye müjdeli haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı tarafından geldi. alacak mı? SSK’lı emekli ne kadar promosyon alacak? Bağ kurlu emeli maaşı alana promosyon ödenecek mi? Memur emeklisine promosyon verilecek mi?

Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanı Süleyman Soylu “emekliye promosyon çalışmaları tamamlandı” şeklinde açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre AK Partinin yeni başkanı ve başbakanının belli olmasından sonra yeni kurulacak hükümet tarafından gerekli adımların atılacağını belirtti.

Bakan Soylu, aynı zamanda vergi dilimi nedeni ile asgari ücretlinin maaşında yaşanacak olan ve Ekim-Kasım aylarında 70 TL kadar daha az maaş almasına neden olan vergi dilimi üzerinde de çalışmalarının olduğunu belirtti.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir