Türkiye 1-2 İspanya Maçı Özeti İzle

Türkiye İspanya karşılaşmasının ilk yarısı 1-0 Türkiye’mizin üstünlüğü ile sonra erdi. Maç sonrasında Türkiye-İspanya maçını izleyemeyenler için maçın özetini burada paylaşacağım.

Aslında bu özet görüntüleri kimse izlemek istemez diye yayınlamak istemdeim. Fakat sonra düşündüm ve belki maçı izleyemeyen ve bu kahreden maçın gollerini izlemek isteyenlerin olabileceğini düşündüm ve yayınlamak istedim.

Türkiye İspanya karşısında aslında iyi oyun sergiliyordu. Fakat ne olduysa A Millilerimizin üzerinde bir uğursuzlukmu var bilemiyorum. İlk yarı sen 1-0 önde kapat. Sonra gel ikinci yarı hiç birşey yapama ve İspanyollar gelsin seni evinde 1-2 lik bir skorla hem de 2. golün asistini futbol oynayamıyan ve eleştirdiğimiz Guiza’nın yaptığı asist ile atan bir İspanya. Kahroldum ben yav.


Türkiye 1- 2 İspanya Maçının Görüntüleri (1 Nisan)






Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir