Aysun Kayacıya Çobandan cevap

Aysun Kayacı geçenlerde Ntv de yayınlanan bir programda çobanlarla kendi oyunun bir olamayacağını ifade etmiş. Peki bu farkı ortaya çıkaran unsur neymiş ki. Bunu bi açıklaması gerekir Aysun kayacının. Bu gün internette haber sitelerinde dolaşırken bir haber dikkatimi çekti. Onu sizlerle paylaşmak istedim. Çobanımız Erzincanlı ve devlet memuruna hakaretten dolayı bir yıl boyunca kitap okuma cezası almış. Bir sene boyunca 41 kitap okumuş. Mahkeme her hafta karakola gidip okuduğu kitapların özetini götürmesini bunu yapmadığı takdirde ise cez

aevine gönderileceğini söylemişler. Çobanımız kitapları okumuş. Dünya klasiklerini bitirmiş. Lise 1 den okulu bırakan çobanımız, artık hayata daha değişik bir gözle bakar olmuş. Okula açık liseden devam eden çobanımız, üniversite de mühendislik yada doktorluk okumayı kafasına koymuş. Ve çobanımız bir şey istemiş Aysun Kayacıdan, ” Lütfen özür dileyin”. Sizce Aysun Kayacı ne yapmalı ?

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir