Pixazza Yeni Gelir Kapiniz

pixazza-logo yeni bir kazanç kapısı daha açtı. Bu yeni kazanç kapısının adı pixazza. Google yeni hizmeti ile internet sitelerindeki resimlerden de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak. Tabi gelirin büyük bir kısmını (%70 kadarını) kendisi alacak. Bu haberi okuduğum zaman Google’nin yeni kapısından haberdar oldum diyebilirim.

Çalışma sistemi ise basit olmakla beraber neler getireceği henüz belli değil. Aslında bu hizmet daha Türkiye’ye gelmedi bile. Ama beklentilerin Türkiye’ye de pixazza ortaklığı sisteminin gelmesi yönünde.

Sistemin işleyişi ise sitenizin kodları arasında ekleyeceğiniz basit bir kod yeterli oluyor. Eklediğiniz kod sitenizde bulunan bütün resimleri tarıyor ve tanımlanmış eşya,giysi vb. şeylerin üzerinde reklamlar çıkıyor. Bu şekilde siteler yeni  gelir kapısı elde etmiş oluyor.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir