Kupayı Zenit Kazanmış…

Çarşamba günü oynanan kupasını Zenit kazanmış. Evet ben bunu daha yeni duyuyorum desem yalan olmaz. Nedeni ise Showtv. Show tv maçı Acunun programından sonra banttan yayınlamış, kanal para kazanmak yerine izleyicilerinin gönlünü hoştutmaya çalışmış olsaydı belki benim gibi milyonlara hitap etmiş olacaktı. Malesef para velinimeti, yani müşteriyi yendi. Aslında bu konuda Acun Ilıcalınında biraz payı var. Show tv yöneticileri demese bile Acunun maçın yayınlanacağı gece ertelenmesini isteyebilirdi. Hem bu sayede belki Acunun popülaritesi katlanmış olurdu.

Ben burada bloggerdal gibi showtv yöneticilerini protesto ediyorum. Herzaman para kazanbilirsiniz fakat herzaman seyirci kazanamazsınız.

Bu arada şu notuda eklemeliyim ki, 2000 yılında lı oyuncuların elinde ilk defa haya kalkan bu UEFA kupasını ikinci kez havaya kaldıran oyuncu oldu. Onu buradan tebrik etmek istiyorum. Tabi başarılarının devamını da dileyerek…

Maçı izleyemeyen benim gibiler için maçın gollerini veriyorum.



Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir