Hızlı ve Öfkeli 4 Filmi izle (fragman)

Fast-and-Furious-4-1 filminin serisini izlemeyeniniz yoktur. Bu serinin devamı olan Hızlı ve Öfkeli 4 3 nisanda vizyona girecek filmler arasında yer alıyor. Bu filmin fragmanlarını ilk izlediğimde bizleri daha heyecanlı bir filmin beklediği kanaatine vardım. Belki bir çoğunuz yeter artık, hemen hemen aynı hikaye ve sıkmaya başladı bu film diyebilir, ama bu tür modifiyeli arabaların olduğu ve yeni modifiye parçalarının tanıtılacağı bir filmden daha fazlasını beklemek abes olur sanırım.

Fast and Furious serisinin 4. filminde Vin Diesel, Paul Walker ve Michelle Rodriguez başrolleri paylaşıyorlar. Filmin ilk fragman lansmanı 27 ağustosta yapılmış ama ben o tarihlerde asker olduğum için doğrusu pek haberim olmadı. 🙂

Hızlı ve Öfkeli 4’ün Konusu/Olayları

Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto () ile ajan Brian O’Conner () arasındaki eski husumet yeniden alevlenir.

Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Yani Düşmanınım düşmanı dostumdur atasözü burada bir daha karşımızda. Ortak düşmanı saf dışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.
Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri  zorlamak...

Hızlı ve Öfkeli Filmini İzle ()

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir