Kadavra-Pathology- Filmi

kadavra2 Korku-gerilim türü seviyorsanız bu film tam size göre. filmi, orjinal ismi ise pathology, daha çok gerilim türüne giriyor. Filmin konusu ise şu şekilde; Harvard tan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.

Filmin başında sıkılabilme ihtimaliniz olmakla beraber akıcılığı olan bir film. Filmde çok fazla denebilecek kadar cinsel içerikli, yani +18 diye tabir edilen birçok sahne var. Fakat filmin konusuna çok iyi eklenmiş. Tabi bir de filmi izledikten sonra bu kadar cinsel meta ya ne gerek vardı diyebilirsiniz. Film genel itibariyle başarılı olmakla beraber Jake’in Ted’i nasıl ikna ettiği soru işareti. Bir anda bu oyuna katılır. Oyun diyorum, çünkü Jake ve diğer adli tıp doktorları için kadavralar bir oyun ve en iyi öldürme şeklini bulma üzerine bir yarış yapıyorlar.

Sonuç; film izlenebilir. Tabi boş vaktiniz varsa, ama şu var ki testere serisine göre çok sönük bir film izleyeceksiniz.

Buyurun kadavra-pathology movie trailer- filminin fragmanı

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir