Karanlıklar Ülkesi:Lycanların Yükselişi İzle(video)

Ülkesi:Lycan’ların Yükselişi filmin 27 Mart günü sinemalarda gösterime girdi. Yurt dışında çok önce gösterime girmiş olduğunu filmin resmi web sitesindeki açıklamalardan anlıyoruz. Yurt dışında gösterime girdiği tarih 21 Ocak olarak belirtilmiş. Filmin konusu ise yine geçen filmin aynısı fakat bu sefer karakterler daha da güçlendirilmiş ve aksiyon sahneleri çok daha güzel işlenmiş.

“Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi” güçlü ve ölümsüz iki ırk arasında patlak veren asırlık kan davasını konu alıyor. Karanlıklar Ülkesi destanının üçüncü bölümü geçmişe gidip Ölüm Tacirleri olarak bilinen aristokrat Vampirler ile yırtıcı bir kurt adam türü olan barbar Lycan’lar arasındaki çatışmanın kökenine iniyor. Daha önceki iki filmden daha fazla ölçüde hayret verici BYG ve olağanüstü yaratık efektleri içeren “Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi” hit serinin en kayda değer sırlarından bazılarına açıklık getiriyor.
İlk “Karanlıklar Ülkesi”ndeki (Underworld) olayların bin yıldan uzun süre öncesinde iki doğaüstü ırk yaşam bulur; her iki ırk da ilk Ölümsüz olan Alexander Corvinus’un farklı oğullarının soyundan türer: Markus’un kanını taşıyan Vampirler zarif, aristokrat, kurnaz kan emiciler olurlar; William’ın kanını taşıyan Kurt adamlar ise içlerinde insanlıktan eser kalmamış, şiddete doymak bilmeyen, yırtıcı birer canavara dönüşürler. Vampirler bugün Macaristan’ın batısında kalan vahşi toprakların yönetimini ellerine geçirirler. Bunda üstün zekalarının, güçlerinin ve siyasi becerilerinin payı büyüktür. Ama yine de kurt adamlardan korkmaktadırlar çünkü kurt adamlar, her ne kadar organize olma ve kapsamlı düşünme yetisinden mahrum olsalar da, muazzam güçlü ve vahşidirler.

Sonraları bir başka genetik tesadüf güç dengesini tekrar değiştirir: Vampir kalesinde esir tutulan bir kurt kadın, insan görünümlü bir çocuk doğurur. Bu, olağanüstü güçlü vampir lideri Viktor’ın (Bill Nighy) evinde tutsak doğan ilk Lycan olan Lucian’dır (Michael Sheen). William Soyu’nu oluşturan ilk kurt adamların aksine, bu Lycan istediği zaman insan istediği zaman kurt adam şeklini alabilmektedir.

“Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi”ni başlı başına destansı bir macera hâline getiriyor.

Karanlıklar Ülkesi:Lycan’ların Yükselişi Filminin Fragmanı

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir