Gölge Filmi İzle

Mehmet Güreli’den Filmi

2183’nın Selma ve Gölgesi adlı bir romanından uyarlanmış bir film. Yönetmen Mehmet Güreli filmi “gölge benim için, her zaman her şeyi bilemeyeceğimize ilişkin , karanlıkların derinliğinde, geçmişteki ilgi alanlarımda gezinen bir öykü” olarak tanımlamış. Müzisyen, ressam ve yönetmen olan Güreli’nin bu ilk uzun metrajlı filmi sinema dünyasında uzun zamandır beklenen filmler arasında yer alıyor.

Gölge Filminin Konusu

Gölge filminin ana konusu Türk edebiyatında önemli bir yere sahip olan Peyami Safa’nın intihar, şüphe, kıskançlık, dostluk ve aşk hakkında yazılmış “kara film bahçelerini binlerce defa arşınlamış” Selma ve Gölgesi romanından sinemaya uyarlanmış.

Gölge filminin oyuncu kadrosu ise oldukça iddialı isimlerden oluşuyor. Selma karakterini Görkem Yeltan, Halim karakterini Serkan Ercan, Nevzat karakterini Kaan Çakır ve Şerif Karakterini ise Mehmet Ali Bora’nın canlandırmış. Bu oyuncu kadrosu ile Gölge Filmini izlemenizi tavsiye ediyorum. İyi seyirler.

Gölge Filminin Fragmanı

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir