Yahşi Batı Cem Yılmazın Yeni Sinema Filmi

ağustos aylarında yeni bir filminin çekimine başlayacakmış. Bu haberi filminde rol alan Zafer Alagöz SKYTÜRK’te  katıldığı bir programda anlatmış. Cem Yılmazın filminin hikayesini AROG çekilirken kendisine bahsettiğini anlatmış. Anlaşılan önümüzdeki kış aylarında yine çok güleceğimiz bir komedi filmi bizleri bekliyor.

cemyılmaz Zafer Alagöz’ün açıklamalarına göre Cem Yılmaz’ın filminde yerli bir kovboyun hikayesi anlatılacakmış. Bu hikaye eminim çok komik bir  hikaye olacaktır. Zira Cem Yılmaz gibi bir komedyenden ciddi bir hikayenin anlatıldığı bir sinema yapımı beklemek abesle iştigal olur.

Zafer Alagöz geçtiğimiz günlerde Cem Yılmazla birlikte yeni filminin senaryosu üzerinde de uzun bir görüşme yaptıklarını sözlerine eklemiş. Buradan da şu sonuca varılabilir; Cem Yılmaz Yahşi Batı ile bizleri kırıp geçirecek.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir