Eurovision 2014 Şarkı Finali 10 Mayısta

2014 yarışması nerede ? Eurovision şarkı yarışması hangi kanal tarafından yayınlanacak?

Eurovision şarkı yarışması 2014 yılında ’nın şehrinde düzenlenecek. Yarışmanın yarı finalleri 6-8 Mayıs tarihlerinde, final ise 10 Mayıs tarihinde  B&W Hallerne’de yapılacak. Yarışmanın yapılacağı salon ise geçtiğimiz yıla kadar bir sanayi kompleksi iken bu yıl yapılacak olan Eurovision şarkı yarışması için bir müzik kompleksine dönüştürülmüş.
Eurovision 2014 şarkı yarışmasının yayını Danimarka Devlet Televizyon tarafından yapılacak. Yarışmaya 37 ülke katılacak. İlk defa bu yıl bir Eurovision şarkı yarışması 3 sunucu ile sunulacak.

Yarışmanın Türkiye’de TRT tarafından yayınlanması bekleniyor. Türkiye’nin katılmadığı Eurovision 2014 Şarkı yarışması bu yıl ilgi görecek mi bakalım.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir