Nikon Coolpix S80 OLED Dokunmatik Ekranlı Fotoğraf Makinası

geçtiğimiz günlerde modelini tanıttı. S80 ile bir önveki seri olan S70 in yerini alacak bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor. S80 ile 3.5 ” lik ekran ile daha geniş ekranla tüketiciye daha geniş görüş sunuyor.

14.1 Megapiksel çözünürlüğe sahip ve  5x geniş açı optik zoom ile geliyor. Lenslerde NIKKOR ED kullanılmış ve Nikon EXPEED C2 işlemci ile birlikte daha hızlı resim işleme imkanına sahip. Nikon 5 stopa kadar titreşim önleme özelliği sayesinde daha net ve temiz fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Sahip olduğu diğer özellikler arasında hareket algılama ISO 6400,

yüz algılama özelliği sayesinde yüze odaklanma özelliği, kırmızı göz engelleme, otomatik çekim modu bulunuyor. CoolPix S80 kompakt bir ürün olmasına rağmen

720 p HD video kayıt özelliği sayesinde bir çok alanda kaliteli video kayıtları da yapabilirsiniz.

Nikon CoolPix S80 2010 Sonbaharında rfalarda olacak ve satış fiyatı 329 $ . Satın almak isteyenler için şu an amazon da satışa sunulmuş.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir