Suzuki Crosscage Hidrojen Yakıtlı Elektrikli Motorsiklet Konsepti

Çevreye verilen zarardan ötürü küresel ısınma sorunu yaşayan insanoğlu artık daha çevreci ve çevreye daha duyarlı enerji kaynaklarını kullanan ürünler tasarlamaya ve hatta bu tasarlamış oldukları ürünlerin satışını yapmaya başladılar.

denildiğinde akla gelebilecek ilk markalar arasında yer alan markası yakıt teknolojisi bakımından motorsikletlerde devrim yaratacak bir uygulamaya geçmeye başladı. Bu yeni üretim teknolojisi ile artık motorsiklet sesini duymayacaksınız. Zira artık motorlar artık sessiz olacak. Bunun nedeni ise artık hareket etmek için kullanılacak enerjinin elektrik enerjisi ile sağlanacak olması. yeni motorsikletine Crosscage olarak adlandırmış. Satışı henüz gerçekleşmese de konsept ürün olarak

tasarımı  gerçekleştirilmiş ve üretim bandının kenarında üretilmeyi bekliyor dersek yeridir.

Bu tür çevreye daha fazla “duyarlı” ulaşım araçlarının artması dileğiyle…

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir