İlginç Tasarımlar

Tasarımın Adı: sharky
Tasarımcı: pablo matteoda arjantin.
Bu tasarımda teması işlenmiş ve tasarımcının ifadeleri ise şu şekilde; “ Çayın demini alması sürecini farklı bir bakış açısı ile ele almak istemiştim. Çay demini verirken suyun rengi zamanla değişmekte, bu temayı ile birleştirerek demlenme sürecini baştan sona izlemenin heyecanlı olabileceğini düşünerek bu tasarımı yaptım.” Tasarımcı günlük hayatımızda çok fazla dikkat etmediğimiz biz özelliği yeni bir tasarıma çevirmiş. Pablo’yu sharky tasarımından dolayı tebrik ederim.

shark_infuser2         önce&sonra

Günün İkinci güzel tasarımı ise sosyal bir mesaj içeriyor. Bu mesaj “içkili iken kullanmanın zararları” üzerine güzel bir harikası ve tabi yüzlerce kelime ile anlatamadığımızı bir görüntü ile anlatma kolaylığında yaratılmış bir harikası.

arabaEvet mesaj çok açık “İçme ve içkili iken araç kullanma” 🙂

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir