BMW 7 serisi 2010 da yollarda

BMW bu yıl yapılan Los Angeles oto fuarında 2010 yılında yollarda olması beklenen 7 serisinin resimlerini ve teknik özelliklerini yayınladı.

BMW’nin bu beşinci nesil aracını ABD’nin Los Angeles şehrindeki tanıtımında Avrupa ve ABD için farklı seçeneklerde üretileceği bildirildi. Buna göre ABD’de 750, ve 750Li modelleri ile piyasaya sürülecek. Ayrıca bu model diğer benzerlerine göre 5.5 inch daha uzun. Avrupalı tüketicilere ise 730d dizel motorlu seçeneği ile piyasaya sunulacak.

BMW 7 serisinin diğer özellikleri arasında masaj koltukları bulunuyor. Ayrıca ipod ve USB girişli müzik sistemide bulunmakta. Ayrıca aracın 4 farklı yeni sürüş özelliği bulunuyor. Bunlar; Comfort, normal, Sport ve Sport Plus
BMW 7 serisi ile birlikte iDrive diye adlandırdıkları yeni bir araç sistem arayüzü ile birlikte geliyor. Bu sistem halen kullanılmakta fakat 7 serisi ile yazılımın tamamı güncellenmiş bir şekilde ve adeta bir web browser’ini andıran bir kullanım kolaylığı bulunuyor. Bu yeni arayüz ile menüler foksiyonlarına göre sınıflandırılmış bir şekilde kolay bir kullanım sunuyor.


BMW 7 serisi X6 serisinde kullandıkları V8 motoru ile birlikte geliyor. 6 silindirli olan BMW 7 4,4 litrelik V8 motor kullanılmış. 750i modelinde kullanılacak olan V8 motor ile 400 beygirlik bir motor gücüne ve 450 pound-feet lik bir tork elde etmeniz mümkün.

 

zp8497586rq
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.