Yeni Porsche 911 Carrera GTS

911 modelini Paris 2010 motor fuarında duyurmayı planlıyor. Fuar başlamadan sizlere buradan duyurmak istedik 🙂 Porsche 911 Carrera GTS 408 beygirlik güçlü motorlu ile üstün bir performan sunmaya hazırlanıyor. 19 inçlik büyük performans jantlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda yeni tasarlanmış olan aerodynamic gövde tasarımı ile yol tutuşu dahada arttırılmış.

Porsche 911 Carrera GTS 3.8 litrelik 408 beygirlik motor ve 6 ileri manuel vites ve 7 ileri otomatik vites opsiyonları ile geliyor.

0-100 km hızlanma süresi 4,2 saniye ve maksimum 306 km lik hıza ulaşabiliyorsunuz.

Son olarak aracı yakından görmek istiyorum diyenlerin 2 Kasım 2010 Tarihinde Paris Fuarında görebilecekler. Aracın satış fiyatı coupe model için 105 bin Euro Coupe modeller için ise 115 bin Euro.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir