Peugeot VELV Konsept

dünyası gelecekte kullanacağımız araçları konsept tasarımları ile tanıtmaya devam etmekte. olarak tasarımı yapılan araçların birçoğu üretim bantlarına girmese de bu tasarımların gelecekte ki otomobillerin karakteristiğini şekillendirdiğini göz ardı etmemek gerekir. Konsept otomobil tasarımları aynı zamanda yakıt teknolojisine de yön vermekte. Gelecekte petrolün tükeneceği gözönünde bulundurulduğunda elektrik enerjisi ile çalışan otomobillerin tasarlanmasına

kapı aralamakta.

Fransız ve Fransız Çevre ve Enerji Yönetimi Ajansı ile birlirkte konsept otomobil tasarımı yarışması düzenlemişler. Parisin ulaşım sorununu gelecekte nasıl bir yöntem ile çözüme kavuşturabilecekleri üzerine birçok konsept otomobil tasarımı yarışmaya katılmış. İşte Peugeot VELV bu yarışmaya katılan tasarımlardan biri. Bakalım siz bu tasarımı beğencek misiniz?

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir