Nokia 5800 XpressMusic İçin Güncelleme Hazırlığı İçinde mi?

Nokia bir çok modelini ufak rötuşlarla piyasaya sürme konusunda çok ustalaşmış bir firma. Buna örnek olarak birçok modelini verebiliriz. Mesela N85 / N86, N97 / N93i, N95 / N96 bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz. Bu haberimiz yine buna benzer bir güncelleme veya rötuşlamanın haberi. Bilindiği üzere Nokia 5800 XpressMusic modeli 7 Şubat’ta Türkiye’de satışa sunulmuştu. Satış fiyatı olarak 899 TL gibi bir fiyattan Türkiye piyasasına giriş yapan 5800 modeline Nokia tarafından yapılacak olan rötuş ise ekran ile ilgili olacak. Bu rötuşun nedeni ise 5800 XpressMusic’in Samsung’un i890 Omnia modeli karşısında biraz daha düşük kalitede ekrana sahip olması yatıyor. Bu doğrultuda Nokia Tayvanlı bir tedarikçi ile anlaştığı söylentiler arasında. Yeni ekranı ile 5800 daha duyarlı bir ekrana sahip olacak ve kullanım açısından daha rekabetçi özellikler içereceği beklentiler arasında.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir