Dünyanin En Ekonomik Flatron Monitörü: LG Flatron W2252TE

lg-eco-monitorSon zamanlarda enerji fiyatlarının artış göstermesiyle enerji konusunda daha cimri davranan ürünler bir bir piyasaya sürülmeye başladı. Küresel ısınma ve onun yarattığı etkilerden sonra dünyada hem enerji konusunda ekonomik hemde daha performanslı ürünler vitrinlerde boy göstermeye başladı. Bu akıma LG monitör üreterek katıldı.

Flatron W2252TE modeli rakiplerine göre % 45 daha tasarruflu davranırken performansını daha da yukarılara çekmiş. 1680 X 1050 çözünürlük sağlarken, 2 ms lik tepkime süresi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 170 derece görüş açısı sunuyor. Aynı zamanda 250 cd/m2 parlaklık ve 10.000:1 kontrast oranı sağlıyor. Fiyatı henüz açıklanmayan bu ekonomik monitörün Ağustos ayında İngilterede raflarda olacağını duyurdu.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir