Samsung Galaxy Note 6, 6 GB Ram ile mi gelecek?

’un yeni tanıtmış olduğu RAM yongası, ’ya RAM desteğini mi ima ediyor?

Samsung telefon piyasasında çıkardığı amiral gemisi telefonları ile sürekli konuşulan ve rakipleri tarafından zaman zaman takip edilen firma olarak biliniyor. Çıkarmış olduğu amiral gemisi telefonlardan NOTE serisi telefonların 6. Serisi 2016 yılının yazında tanıtılması ve satışa sunulması bekleniyor.

Firma, geçtiğimiz günlerde Çin’de düzenlenen Mobile Solutions Forum’da 6 GB DRAM yongasını tanıttı. Samsung’un ürettiği bu DRAM yongası 10 nm üretim teknolojisini kullandığı için piyasada ki diğer 6 GB DRAM yongalarından daha verimli çalışacak.

Samsung, piyasaya sürdüğü amiral modellerinde sürekli yeni ve kendini geliştirerek gitmiş olmasından dolayı 5 için aynı yıl çıkan Galaxy S6’dan daha fazla RAM’e sahipti. Bu çıkarımdan 6 nın 6 GB DRAM ile çıkmasını beklenebilir.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir