İphone 7 Basın Görseli

’ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı 7 ye ait olduğu iddia edilen basın görselleri karşımızda.

Apple akıllı telefon üreticilerin arasında iPhone ile kendisine farklı bir yer edindi. Bu telefonu yada akıllı telefonu ilk duyurduğu zamanda Steve Jobs tarafından tanıtımı yapılan iPhone’lar artık daha gelişmiş ve seleflerine göre daha fazla özellikleri kullanıcılarına sunuyor.

Hali hazırda satışta olan iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6S+ ve geçtiğimiz aylarda tanıtılan iPhone SE (Special Edition) ın satışları devam ederken iPhone kullanıcıları yeni çıkacak olanı ’nin kasa tasarımını ve telefonla gelecek yeni donanımları, özellikleri merak etmeye başladı.

GSMArena tarafından cihaz için kılıf üretimi yapan bir firma tarafından sızdırılan görseller yayımlandı.

İşte Yeni iPhone 7

Görsellerden anlaşıldığı üzere yorumlarda bulunabiliriz. Önceki iPhone 6S modeline göre çok fazla bir farklılık bulunmadığı anlaşılıyor. Belki de aynı kasayı kullanmış olabilirler. Bunu telefon tanıtıldığı zaman anlayacağız.

Renk seçenekleri olarak ise Rose Gold, altın ve uzay grisi renk çeşitleri arasında yer alıyor. Tabi klasik beyazında olduğunu belirtemeye gerek yok.

Ayrıca telefon kasasında ilk göze çarpan yeniliklerden bir tanesi ise iPhone 5 lerde kullanılan çift hoparlör ızgarası. Bu yeni iPhone 7 ile tekrar geleceğe benziyor.

Ayrıca son olarak şunu belirtmekte fayda var, 3.5 mm jack girişi iPhone 7 lerde olmayabilir. Bunun yerine bluetooth kulaklık veya lightining girişli yeni bir kulaklık desteği gelebilir.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

One Comment

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir