Her yöne bedava 1000 dakika kampanya detayları

vodafone Numara taşınırlığı ile cep operatörleri kampanya üstüne kampanya yapar oldular. Amaçları belli, ilk önce abonelerini koruyabilmek sonra da yeni aboneler kazanmak. Bu kampanya savaşına dünyanın önde gelen operatör şirketleri arasında olan ve Türkiye’de yeni olan ’da katıldı.

Vodafone “her yöne bedava 1000 dakika” kampanyasını yeni duyurdu. Bu yeni kampanyaya katılmak için ön ödemeli diye tanımlanan kontörlü hat sahibi olmanız ve başka bir operatörden Vodafone’a geçmeniz gerekiyor. Geçiş işleminden sonra en az 150 kontör yüklemeniz gerekiyor. Bu yüklemeden sonra “her yöne 1000 dakika” kampanyasına geçmiş oluyorsunuz. Kampanyadan kazandığınız bedava dakikaları ise 250 dakika olarak 4 ayda kullanabiliyorsunuz. Yani bir kerede 1000 dakika bedava görüşme yapma olanağınız bulunmuyor. Bu sayede Vodafone aslında yeni abonesini 4 ay boyunca bu hediye dakikalardan ötürü Vodafone abonesi olarak kalmasını sağlamış oluyor. Kampanyanın güzel tarafı ise kazandığınız bedava dakikaları her yöne yapılan aramalarda kullanabiliyor olmanız. Bu aramalarda herhangi bir sınırlamaya tabi değilsiniz. Avea, Turkcell veya sabit hat aramalarınızda bu bedava dakikalarınızdan dakika gidecek.

Kazanmış olduğunuz hediye dakikaların kalan sürelerini öğrenmek için *123#17# servisini sorgulamanız yeterli. Bu servisi kullanarak “her yöne bedava 1000 dakika” kampanyanızda kalan bedava dakikalarınızı öğrenebileceksiniz.

Kampanyanın detayları

    Hediye dakikaları kazanabilmek için abonenin 23.02.2009 itibariyle numarasını diğer bir operatörden Vodafone’a taşıyarak Vodafone’a yeni dahil olmuş olması ve “Hesabını Bilen Tarife” dışında bir tarifeyi seçmesi gerekmektedir.
      “Her Yöne Bedava 1000 Dakika” kampanyasından faydalanan abonelerin hesabına ilk 150 ve üstü kontör yüklemenin ardından 250 dakika ve izleyen 3 ay boyunca koşulsuz ayda 250 dakika olmak üzere toplam 1000 dakika 4 ayda yüklenecektir.
      Hediye dakikalar her yöne yapılan aramalarda 60 saniyelik periyotlarla kullanılabilecektir.
      Numarasını diğer bir operatörden Vodafone Ön Ödemeli Hat’a taşıyarak Vodafone’a yeni dahil olmuş aboneler izleyen 30 gün içerisinde 150 ve üstü kontör yüklememeleri durumunda kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir.
      Hediye dakikalar katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
      250 dakikanın kullanım önceliği bulunmaktadır.
      Hediye dakikalar aboneye ait aktif kullanım sürelerini etkilemeyecektir.
      Hediye olarak verilen dakikalar üçüncü sahışlara transfer edilemeyecektir.
      Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabilecektir.
      Bir müşteri numarasına bağlı tüm abonelikler (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilir.
      Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli hattan faturalı bir hata geçiş yapması halinde hediye dakikalar iptal edilecektir.
      31.03.2009 tarihine kadar geçerlidir.

    Haber Listemize Abone Olun
    I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
    100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
    Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

    2 Comments

    1. amanhem 29/03/2009
    2. BEKİR 29/03/2009

    Add a Comment

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir