Nokia N 96 Temmuzda Raflarda

nokia n96

Nokia N96 modelini geçtiğimiz şubat ayında tanıtmıştı. Bu model 31 temmuzda vitrinlerde olacağı haberini duyurdu. sitesi N96 modelinin ön sparişini toplamaya başladı bile. Satış fiyatı olarak £600 a satışa çıktı. Bu fiyata N 96 yı alanlara hediye olarak Batman Pantolonlarından hediye edileceğini açıklayan play.com bu telefona sahip olmak isteyenlere acele etmesi konusunda öneride bulundur.

Telefonun özellikleri ise N 95 e göre bir hayli üstünlükleri bulunmakta. İlk göze çarpan özelliği modelinde bulunan 8 GB lik sabit bellek kapasitesi 16 GB kapasite ile satılacak. Ayrıca modelinde bellek arttırmak mümkün olmazken N 96 modelinde bu kısıtlama yok. 16 GB kapasiteyi 8 GB lık bir kapasite arttırımına gidebileceksiniz.

Bunun yanında 5MP’lik Carl Zeiss optikler kullanılmakta. Güzel fotoğraflar çekmek için flaş bulunmakta. Bu ışık aynı zamanda kullanıcılara DVD kalitesinde kayıt yapma imkanıda sağlamakta. Çünkü bu kayıt işlemini 30 fps ile yapmakta.

Bu model ile HD TV izleme imkanına da sahip olacaksınız. Yani son günlerde çokca dile getirilen yeni bir yayın teknolojisinden bahsediyoruz. Görüntü kalitesi hali hazırda birçoğumuzun kullanmakta olduğu karasal yayın ağından daha kalite, neredeyse gerçeğe yakın bir görüntü kalitesi sunacak bir teknoloji.

Telefonun diğer çarpıcı özellikleri arasında ise şunlar bulunmakta;

  • Wİ- Fİ
  • Bluetooth
  • HDSPA
  • Micro USB 2.0
  • Micro SD kart girişi
  • GPS
  • Yeni N-Gage oyunları için uyumlu tuşlar
    £600 luk bir fiyat Nokia’nın açıklamış olduğu tavsiye edilen piyasa fiyatından yüksek. Nokia yetkilileri N 96 modelinin £410 civarında satışa sunacaklarını duyurmuşlardı. Eğer bu telefona sahip olmak için herhangi bir aceleniz yoksa, biraz bekleyin. Daha ucuza alma imkanınız ne de olsa var.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir