Modüler Kitaplık Tasarımı

tasarımı hayatımızı kolaylaştırıyor. Modüler tasarımı ile hayatımızı kolaylaştıran ve modern görünümlü kitaplığa sahip olabiliriz. Eğer sizinde kitaplarınızı toparlamak için modüler tasarımı görsellerinde ki legoyu anımsatan kitaplıklara ihtiyacınız var ise ya en yakın marangoza gidip bu tasarımı anlatmanız ve onun bunu yapmasını sağlamak için ikna etmeniz gerekiyor. Yada buradaki siteye girip Fransadan sipariş vermeniz gerekiyor.

Modüler Kitaplık Tasarımı Kitaplık

Modüler Kitaplık Tasarımı

Yukarıdaki görselde görüldüğü üzere modern bir görünüme sahip modüler kitaplığımız fazla yer kaplamıyor. 

Yatay ve dikey tasarlanabildiği için birçok alanda çok rahatlıkla kullanım imkanı sağlıyor. Bu sayede odanın geniş veya dar olması problem olmaktan çıkıyor.

Kitaplık ile işiniz bitti veya taşınacaksınız. İşte o zaman kitaplıkların toplanması gerekiyor. Herhangi bir çivi, vida vs. gibi şeylerle sabitlenmediği için söküp takmak çok kolay.

Lego gibi montaj yapılabilen dinamik bir yapıda kitaplık tasarıma sahip olması ile hayatımıza dinamizm katıyor.

Birçok noktadan kesilmiş yeri olduğu için istediğiniz gibi şekillendirilebiliyor. Şekil verilebilme esnekliği olması hemen hemen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir kitaplık olmuş oluyor. İş hayatından ev kullanıcılarına kadar birçok kişiye, geniş bir kitleye hitap ediyor. Aynı zamanda eğitim kurumlarının kütüphanelerinde veya sınıfların kitaplık kısımlarını oluşturma amacıyla da kullanılabilir. Hem bu kitaplığı alarak öğrencilerin kendisine kitaplıklarını tasarlattığınızı düşünsenize? Öğrenciler kendilerinin yapmış olduğu bir kitaplığa daha çok sahip çıkacaklardır değil mi?

İstediğiniz şekilde kitaplık elde etme imkanına sahipsiniz. Yatayda veya dikeyde fark etmiyor.

Modern tasarımlara ilginiz var ise şurada hamburger yatak tasarımını inceleyebilirsiniz.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir