Birbirinden İlginç Plaj Havlu Tasarımları

Soğuk kış günlerinde hem içinizi ısıtacak 🙂 hemde ilginizi çekeceğine inandığım plaj havlularını sizlerle paylaşmak istiyorum.
 
 

Cinayet Sahnesi Desenli

Bu havlumuz ile -birazda iyi rol yapıyorsanız eğer- plajda başkalarına küçük çaplı bir aksiyon yaşatabilirsiniz. Çünkü havlumuzunu şekli ve deseni üzerine uzandığınız zaman cinayet yerinde yatan bir cesetmişsiniz gibi oluyor.

 Vücut Hatlı Havlu

Bu plaj havlusu güneşlenirken daha dikkatli olmamızı adeta gözümüze sokuyor. Aksi halde nelerle karşılaşacağımızı havlu üzerindeki vücuz izi ile bizlere hatırlatıyor.

Butt Face Havlusu

Bu sıradışı plaj havlumuzun üzerinde yazan yazılara göre vücudumuzunu üst kısmının nereye geleceğini ve alt kısmının nereye geleceğini yazılarla hatırlatıyor 🙂 pek önemli değil aslında.

 Playboy Havlu

İsmindende anlaşılacağı üzere playboy erkek dergisi için kapak kızı olabiliceğiniz bir plaj havlusu. 😀

 Kamuflaj Havlu

Plajlarda bazen hırsızlık gibi istenmeyen olayları yaşamak istemiyorsanız bu havlu sizin için kurtarıcı olabilir. Havlumuzun bir yüzü temiz ve beyaz görünümdeyken arka yüzü kum renginde. Bu sayede kıymetli eşyalarınızın üzerini örterek tedbir alabilirsiniz. Tabi en güzeli kıymetli eşyalarla plaja gitmemek.

 Plaj Çantası Havlu

Bu havlumuz ise plaja giderken yanımızda götürebileceğimiz ufak tefek eşyalar için hem çanta oluyor hemde biz güneşlenirken veya kurulanırken havlu görevini görüyor. Çok fonksiyonlu bir havlu diyebiliriz.

 Metreli Havlu

Bu havlu sayesinde plajda dolaşırken veya boylu boyuncu uzanmış güneşleniyorken aynı zamanda bel çevrenizi veya boyunuzun uzunluğunuda ölçebiliyorsunuz. Şişman olanlar için pek tavsiye etmeyeceğimiz bir havlu 🙂

 Giyilebilir Havlu

Bu havlu tunikler gibi hızlı giyilebilme özelliğine sahip. Bu sayede plajda üzerinizde havlu ile gezerbilirsiniz.

 Mini Seyahat Havlusu

Seyahatleriniz için havlu taşıma sorununu bir nebze çözüm olabilecek bir havlu, mini seyahat havlusu. Bu havlumuz suyla temas ettiği zaman kabarıyor ve ihtiyacımızı görecek şekilde havluya dönüşüveriyor. Ha.. buna ne gerek var, bunun yerini ıslak mendiller görüyo diyebilirsiniz. Ama onlar sizinde dediğiniz gibi mendil, biz havludan bahsediyoruz 🙂

 Izgara Desenli Havlu

Bu ızgara desenli havlumuz ile sıcakta kavrulmaya hazır olun 🙂
Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir