Şemsiye ve Lambanın Birleşimi: Şemsiye Lamba

umbrellachandeliers2

Endüstriyel tasarım konusu her zaman ilgimi çekmiştir. Bu yüzden farklı tasrımları sizlerele sürekli olarak paylaşıyorum. Bu süreklilik bazen hafta da bir bazen de ayda bir olabiliyor. Asıl olan sizlerle sevdiğim endüstriyel tasarımları paylaşmayı seviyor olmam.

Bu sefer sizlerle şemsiyelerden yapılmış bir tasarımı paylaşmak istiyorum. Bu tasarım da iki farklı ürün bir ampul ve bir de şemsiye kullanılarak harika bir kombinasyon oluşturulmuş. Bu kombinasyon sonucunda farklı bir görünüme sahip hoş bir aydınlatma aracı ortaya çıkmış.

Bu tasarım ayrıca  “Dining by Design.” Design Industries Foundation Fighting AIDS ( AIDS’le savaşanlar Dizayn Endüstrisi fonu) tarafından 2009 yılında düzenlenmiş tasarım yarışmasında da öne çıkan tasarımlar arasında girmeyi başarmış.

Yazıyı Beğendiyseniz Paylaşın:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • email
  • Tumblr
  • MySpace
  • Twitter

Benzer Yazılar

This entry was posted in Tasarım and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>