Mutfak Sepetinde Devrim

Bulaşıkları yıkadıktan sonra pek çoğumuz kuruması için ya sepete koyarız. Bir diğer alternatifimiz ise bulaşık makinamız varsa kuru bir şekilde temiz tabakları dolaba yerleştirmek. Son alternatif ise elimize kuru bir bez alır kurularız. Peki hiç düşündünüz mü bulaşıkların kuruması esnasında boşa giden suyla neler yapılabilir diye? Eğer siz düşünmediyseniz isimli bir tasarımcı bu sorunu düşünmüş ve güzel bir sepeti tasarlamış.

Mutfak sepetimizin özelliği yıkanmış tabaklarda ki suyun birikmesini ve bu biriken suyun mutfak sepetinde bulunan bitkinin su ihtiyacını karşılaması. Bu şekilde hem mutfağımız güzel görünüme sahip olacak hem de suyumuzu boşa harcamamış olacağız. Sizce bu bir devrim değil mi?

trio_1 trio_2 trio_4 trio_5 trio_32

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan , teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir