Çay ve Kahve için 14 Farklı Fincan Tasarımları

mug15

ve gündelik hayatımızın vazgeçilmez içecekleri arasında yer alıyor. Özellikle iş hayatında bazen imdadımıza sıcacık bir sardak çay yetişerek gün içerisinde yaşadığımız stresli anları unutuveririz. Sıradan çay bardaklarında çay içmek sıkıcıysa ve klasik bir kahve fincanından sıkıldıysanız işte aradığınız farklı tasarımlar. İlgi çekiçi 14 tane MUG tasarımını sizlere tanıkmaya başlayalım.

Hayvan Suratlı (Animal Face Mug)

Başlıktan anlaşıldığı üzere fincanımızın hayvan suratına benziyor. Şekil olarak benzemiyor ama bardağın altına baktığımızda hayvan suratını andırdığını göreceksiniz.

mug08

Çay mı Kahve mi? (Tea or Coffee Mug)

Kimi zaman fincanda içeceğimizi yudumlarken karyı taraf bizim çay mı yoksa kahve mi içtiğimizi anlayamaz. Hoş anlasa ne olacak ki 🙂 Neyse işte, farklı olsun istiyorsanız size bir alternatif işte.

mug12

Diş Fincanı (Teeth Mug)

Bu seferki biraz. Çayı veya kahveyi yudumlarken karşıda diş olsa nasıl olurdu? Merak ediyorsanız bu fincanı mutlaka denemelisiniz.

mug05

Bıyıklı Fincanlar (Moustache Mugs)

Kelime alamına bakıldığında böyle bir fincan itici gelebilir fakat görüntü itibari ile harika bence. Peter Bruegger tarafında 6 farklı seçenekte üretilmiş. Tabi satışı varmı yok mu bilemiyoruz. Bulan olursa hini bana da birtane yollasın lütfen.

mug11

Kahve Çekirdeği Fincanı (Coffee Bean Mug)

Kahvenin tadına herhalde en güzel bu fincanda içildiğinde varılırdı herhalde.

mug07

Sallama Çay Fincanı (Teabag Mug)

Bu fincan doğal organik porselen fincan olduğu belirtilmiş. Bulaşık makinasında yıkanabiliyormuş ama elde yıkanması tavsiye ediliyor. Sonuçta organik bir ürün.

mug02

Gitar Fincanı (Guitar Mug)

Müziği seven biriyseniz bu fincan tam size göre.

mug10

Stirring Tea Glass (Türkçesini bulamadım 🙂 )

Camdan yapılmış bu fincanımızın tabanında 1 adet porselen top bulunuyor ve siz çayınızı yudumlarken hareket ediyor. Aynı porselen topu çay kayığınız olarakta kullanabilirsiniz.

mug14

Self-Stirring Mug

Bu fincanın tabanında yer alan 3000 rpm’lik motor sayesinde hiçbir zaman çay kaşığına ihtiyaç duymayacaksınız. Bu fincanla çay kaşığını unutmanız an meselesi 🙂 Fincanın tabanında pille çalışan ufak bir motor bulunuyar ve istediğiniz karışımı yapabilirsiniz.

mug01

Delikli Fincan (Plug Mug)

Bu fincan biraz saçma bir ürün olmuş. Hangi amaca hizmet ettiğini bir türlü anlayamadım. Resimlerde görüldüğü gibi altta ki tıpayı çektiğimizde fincan boşalıyor. Sıcak bir içecek varken tıpayı çekmeniz tavsiye edilmiyor. 😀

mug04

Sevgisi Fincanı (Mummy Mug)

Bu fincan sizi anneniz gibi koruyor. Tabi bir yere kadar. Fincanda bulunan mekanizma sayesinde 1 yudum içeceğinizi içtikten sonra kapaklı mekanizma otomatik kapanıyor. Yani sizi anneniz gibi koruyor 🙂

mug09

Fisticup Coffee Mug

Erkekler için dah uygun bir görünümü olan bir fincan. Fincanı kavrayıp kahveyi yudumlamak için parmaklarınızı fincanın deliklerinden giçirmeniz gerekiyor. Alışına kadar biraz vakit alması olası bir fincan tasarımı.

mug13

Kalpli Fincan

Bu fincan boş iken bir şey ifade etmiyor. Fincanı doldurmaya başladığınız zaman kalp şekli ortaya çıkmaya başlıyor ve hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu fincan aynı zaman da güzel bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

mug06

Toksik Atıklı Fincan

Normal bir fincandan farkı görüntüsünün toksik atık maddelere benziyor olması.

mug03

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

3 Comments

  1. canan 03/10/2011
  2. Anadolu Sevdalısı 17/03/2011
  3. serpil 08/01/2011

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir