Google F1 Pilotu Barrichello'ya 500 Bin Dolar Tazminat Ödeyecek

Pilotlarından Rubens her nekadar başarılı bir pilotluk yapamasa da para kazanmasını biliyor. Özellikle ’nun avukatları iyi çalışıyor. Öyle ki ’da açılan bir davanın sonucuna göre ’ta açılan fake yani sahte Barrichello profilleri yüzünden pilotuna 500 bin dolar ödemek zorunda kalmış.

barrichello

Habere göre google yetkilileri davanın sonucuna itiraz için bir üst mahkemeye

başvuracaklarını belirtmişler. Google’nin bu tür ünlü kişilerin Orkuttaki sahte profilleri yüzünden daha önceden de başının derde girdiği belirtiliyor.

Brezilya mahkemeleri daha öncede Brezilyalı Orkut kullnıcılarının Orkut Sosyal ağını uyuştururcu hap ve çoçuk pornosu satışında kullandıklarını ve bu iş için kullanılan hesapların engellenmesini, aksi takdirde günlük 23 bin dolarlık bir ceza ile karyılaşacaklarını belirtmiş ve buna karşılık Google Brezilya yetkilileri gerekli önlemleri almış.

Mullti milyoner Barrichello Google’dan alacağı 50 bin dolarlık tazminatı kar amacı gütmeyen kuruluş olan Barrichello Kanaan Foundation ‘a bağışlayacağınaı belirtmiş.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir