İlginç Yastık Tasarımları

 coolpillows24

Dünyanın farklı yerlerinden ilgin ve çılgınca yastık ve yastık tasarımları.

Suşi yastıkları

Bu suşi sevenlerin iştahını biraz kabartabilir ama maalesef yenmiyor. Ama bu yastıkla uyurken rüyanızda bir suşi ziyafeti çekebilirsiniz.

coolpillows02

Pastırma Yastık

Tasarlayana göre bu yatık pastırmaya çok benziyormuş. Bizde tasarımcısına saygı gösteriyoruz, her ne kadar ben bu yastığın hiçbir yerini pastırmaya benzetemesem de. :/

coolpillows05

Kaya Yastıkları

Livingstones merkezi kayalara benzer yastıkları tasarlamış

coolpillows14coolpillows13

Silah Yastık

Silah şeklinde bir yastıkta siz uyuyabilir misiniz?

coolpillows03

Pizza Yastık

Pizza yastık görüntüsü itibariyle acıktırıyor. Hmm.. dediğinizi duyar gibiyim. Yastığımızın bir dilimi yastıktan ayrılabilme özelliği var.

coolpillows04 

Alarm Saatli Yastık

Bu yastık uykucuların hoşlanmayacağı türden. Sizi uyandırıyor. Saatin kaç olduğunu yüzeyinde bulunan LED ekrandan öğrenebiliyorsunuz.

coolpillows06

Hamburger Yastık

Tasarımcısı bu yastığın hamburger yastık olduğunu söylese de ben hamburgere benzetemedim, benzetebilen varsa lüften yazsın.

coolpillows07

Hap Yastık

Bu yastık içerisinde hap şeklinde süngerlerin bolca bulunduğu bir şekilde tasarlanmış. Bir gün bu yastık yüzünden evinizi polis baskın yaparsa açıklamak zor olabilir.

 coolpillows08

Mesaj Yastığı

Bu yastıkla yatmak hem güzel hem rahatsızlık verici olabilir. Sabah kalktığınızda suratınızda ingilizce “Good Morning Sweetheart” yazısını görmek hoş olabilir ama bir de bu yazı kabarmasının olduğu bir yastıkta sabaha kadar yatmayı denemek zor olsa gerek, ayrıca sabah işte arkadaşlarınızın size bakışlarına da katlanmak zorunda kalmanız cabası.

coolpillows09

Kanlı Yastık

Bu yastıkla yatmak hoş olabilir ama sizi bu halde gören bir arkadaşınızın cinayet şüphesi ile polise haber verme ihtimali çok yüksek. Baksanıza ne kadar da gerçekçi duruyor kan izi.

coolpillows10

Giyilebilen Yastık

Tasarımcısı bu yastıkla çok rahat uyku çekebileceğinizi söylüyor. Ama ben buna pek ihtimal vermiyorum, çünkü tüm gece boyunca kafanızda bir yastık ve gece sağa sola dönüş hareketiniz yastıkla beraber olacak, bu her zaman hoş olmayabilir.

coolpillows11

iSleep Laptop Yastığı

Bu yastıkla yatmak için laptopunuza entegre etmiş olmanız gerekiyor. Çünkü bu yastık bir laptop ile çalışıyor. İlginç olanı ise yastık şişme ve laptopunuzun ekranını kapattığınız an sıcak bir hava ile doluyor ve tam 10 dk. sonra alarm saati çalıveriyor. Siz uyanıyorsunuz. :/

coolpillows12

MP3 Çalar Yastık

Bu yastık MP3 çaları bir hayat biçimi olarak benimseyenler veya mp3 çalar ile uyumayı sevenler için ideal bir çözüm olmuş. Bu yastığa bir de hoparlör entegre etmişler, yatarken müzik dinleyebilesiniz diye.

coolpillows01 

Taze Somon Balığı Yastıkları

Bu yastıkla yatmak isteyen olur mu bilemiyoruz ama düşünce itibari ile başarılı bir çalışma.

coolpillows15

iDream Yastıkları

Ukraynalı Psycho stüdyoları tarafından tasarlanan bu yastıkla düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Ama sadece bir tanesini.

coolpillows16

Mac OS X ikon Yastıkları

Mac OS kullananların aşina oldukları bir yastık koleksiyonu. Bu yastıkların her biri Mac OS ta bulunan ikonlardan oluşuyor. Düşünce güzel, bir de bunun Windows veya Linux versiyonunu bekliyoruz.

coolpillows17 coolpillows18

At Başı

At başı yastıkları anlaşılacağı üzere bir atın başı. Fakat bu yastıkla kim yatar bilemiyorum? Şahsen ben yatmak istemem.

coolpillows19

DOS Yastıkları

Yastığımız bir zamanların vazgeçilmez işletim sistemi olan ve yerini şu an itibari ile Windows’a bırakan DOS ekranının aynısı.

coolpillows20

Bekarlar İçin Yastık

Tasarımcısı Cecilia Lundgren tarafından bekarlar için tasarlanmış özel bir yastık. Artık bekarlar yalnız uyumayacak. Ne güzel bir pazarlama sloganı olurdu 🙂

coolpillows21

Kitap Yastığı

Öğrencilik yıllarım aklıma geldi, finallerin öncesinde sabahlanan günler. Yastık bir kitabın kopyası şeklinde ve güzel tasarlanmış. Zekice bir tasarım da denebilir.

coolpillows22

Transformers Yastıkları

Bu yastık ne diyen çıkar mı sanmıyorum, transformers filminin iki tarafını temsil ediyor. Autobot ve Decepticon logoları.

coolpillows23

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

3 Comments

  1. mryi 05/09/2010
  2. admin 01/06/2010
  3. turkGenc 27/05/2010

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir