İlginç Alışveriş Çantası Tasarımları

çantası tasarımı son zamanlarda bir hayli ilginç olmaya başladı. Artık markalar dikkat çekmenin yöntemleri sadece televizyon reklamları veya ünlü bir yıldızın yer aldığı toplantılar düzenlemekle yetinmiyorlar. Satışını veya tanıtımını yapmayı istedikleri ürünleri ilginç şekillere sokarak alışveriş poşetlerine fotoğraf olarak yerleştiriyorlar. Bu yöntem kimi zaman bir fuar organizasyonunda kimi zaman ise satın almış olduğumuz ürünün mağazasında karşımıza çıkıyor. İşte farklı markaların farklı ve ilginç alışveriş çantası tasarımları.

Dastoff

Max Factor Eye Çanta

Kozmetik firması olan Max Factor tarafından satışı yapılan maskaranın tanıtımının yapıldığı ilginç bir alışveriş çantası.

Tom ve Finland Çanta

Burka Pazar Çantası

P Magazin tarafından kullanıcılarına Burka ile ilgili bilgi aktarımı yapmak için tasarlanmış ve derginin dağıtımında kullanmış oldukları ilgi çekici bir .

Muse Örgülü Saç Çanta

Muse için tasarlanmış olan alışveriş çantası tasarımı.

Meralco Alışveriş Çantası

Elektrikli araç gereçlerin satışı yapan Meralco tarafından kullanıcılarına mağazada ürün satışı sırasında verilen alışveriş çantası tasarımı.

Lipton Clear Green

Lipton tarafından tasarımı yapılan ve Clear Green markası için tasarlamış oldukları ilgi çeken poşet tasarımı.

Volkswagen Çanta

Bu ilginç çantamız ünlü otomobil markası Volkswagen tarafından Paris Motor Show organizasyonunda ziyaretçilere dağıtmış olduğu eşantiyonlar için kullanmış olduğu bir çanta tasarımı.

Blush Alışveriş Çantası

Berlin’de iç çamaşırı satışı yapan Blush markası tarafından müşterilerine verilen ilgi çeken alışveriş çanta tasarımı.

Slimming Çanta

GNC BURN 60 için tasarlanan ve kadınların takıntısı olan zayıflama ürün satışı için kullanılan bir ürün olan GNC BURN 60 markası için tasarlanmış dikkat çekici alışveriş çantası tasarımı.

Panadol Çanta

Ağrı kesici olarak eczanelerde satışı yapılan bir ilaç olan Panadol’un reklamının yapıldığı ve ilgi çeken tasarımı ile “baş ağrısına iyi gelir, o halde Panadol tablet alın” diyen bir alışveriş çantası.

Kong Ayakkabı Çantası

Kong ayakkabı

markası için tasarlanmış alışveriş çantası tasarımı.

ReVital Çanta

ReVital Firması için Antje Gerwien tarafından tasarımı yapılan ilginç ve dikkat çeken bir çanta tasarımı.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir