Video : Berk Şentürk İş Arıyor

İşsizlik herzaman Türkiyemizin kronik sorunlarından biri olagelmiştir. İş bulmak dert, işi bulduktan sonra çalışmak veya patronlarla anlaşmak ayrı bir dert ! Tüm bu dertlere rağmen insan kişisi çalışmak için türlü türlü şeyler dener durur. Kimisi hayata kısa yoldan atılmayı dener ve ilköğretimden sonra ticarete atılır, patron oluverir. Kimisi ise inatla “büyük adam olma” hayaliyle eğitimine devam

eder ve bir baltaya sap olabilme umuduyla üniversiteye kayıt olur. Tabi üniversiteye kayıt olana kadar kafayı sıyırmamış olmak şartıyla ! Nyese biz bu aşamaları geçelim ve üniversitemizide bitirmiş olalım. Eee… Bittimi herşey.. Daha maraton yeni başlamıştır ! Bir çok öğrenci kişisi şansını devlete kapağı atmak için ye çalışmada buluverir kendini, daha hayatının baharını yaşayamamışken ! Bu maratonda başarılı olanlar devlete kapağı atmışlardır artık. Ya diğerleri ?

Diğerlerinden birtanesi olan Şentürk’ te farklı bir şekilde iş aramaya başlamış. Buyrun videoyu izleyin.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir