İe 8 RC1’i İndir

İnternet explorer 8 rc1 sürümü hazır.

İnternet aleminde gezinmek için bir çok gezgin kullanırız. Bunların en popüleri ise şüphesiz internet explorer. Son zamanlarda kullanıcı sayısını hızla kaybeden ‘ un internet explorer’i yenileme süreci uzun bir süredir devam ediyordu. En son geçen ay deneme amaçlı olarak ben de bilgisayarıma kurmuştum. Fakat bu yeni beta sürümü beni hiç memnun etmemişti. Sorun ise şuydu; bazı görüntüler tam olarak görünmüyordu. Sitelerin açılmasında ise sorunlar yaşıyordum. Nitekim ie 8 beta’yı bilgisayarından kaldırdım ve internet explorer 7 sürümünü kullanmaya devam ettim.

Şu haberi okuduktan sonra ise ie 8 rc 1 sürümünü kurmaya karar verdim. Gerçek manada hızlı bir internet beni bekliyor mu bilemiyorum ama şu an kurmak üzere microsoftun sitesinden indirdim. Sizde internet explorer 8. rc 1 sürümünü indirmek için aşağıdaki linke tıklayın.

indir

Yandaki linkte tıklayarak microsfotun sitesine ulaşabilirsiniz. İnternet explorerin son sürümünü indirmeden önce size işletim sisteminizi soracaktır. İşletim sisteminizi seçtikten sonra bağlantı hızınıza bağlı olarak 2-3 dakika içerisinde exploreri indirme işlemi tamamlanacak.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir