XP için SP3 geliyor çok yakında


kullanıcılarına müjdeli haber sonunda geldi. yetkililerinden Cris Keroack, Technet diye bir forumda yaptığı açıklamada şu şekilde yazmış:

“Bugün Windows XP Service Pack 3’ün üretime verildiğini duyurduğumuz için mutluyuz. Windows XP SP3, bizim dağıtım kanallarımız yoluyla OEM üreticileri ve kurumsal müşterilere ulaştırılmaya çalışılıyor.

Şu anda SP3’ü indirmeye sunabilmek için son hazırlıklarımızı yapıyoruz ve 29 Nisan’da Windows Update ve Microsoft Download Center’dan indirilebileceğini söyleyebilirim.

Beta’ları test eden ve bize geri dönüş yapan tüm kullanıcılarımıza teşekkürler. Sayenizde birkaç önemli düzenleme yaptık. Siz olmasaydınız bunları yapmış olamazdık…”


Bu açıklamalar microsoft’un XP ye destek vermeye devam edeceği anlamına geliyor. Çünkü geçenlerde bir haberde microsoft’un artık XP ye destek vermeyeceğini ifade ediyordu. Belki bu microsoftun XP kullanıcılarına en son kıyağı olabilir. Çünkü artık ya odaklanmak istiyor sanırım. Neyse görücez ilerleyen günlerde microsoft ne yapacak.

Haber Listemize Abone Olun
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
100'lerce takipçimizin arasına katılmaya ne dersiniz? Takipçilerimiz düzenli olarak sitemizde yayımlanan tasarım, teknolojik gelişmeler ve güncel konuları düzenli olarak e postalarına alıyor.
Spamı sevmiyoruz. E posta adresiz herhangi bir şekilde satılmayacağını veya başka bir yerde paylaşılmayacağını taahhüt ederiz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir